Olga Torok

Olga Torok
O veste atat de buna pentru Paula si pentru mine: din 11 noimebrie V.I.P. Very Isolated Person se joaca in repertoriul Teatrului German de Stat din Timisoara.
Noua directoare interimara Ioana Iacob a hotarat preluarea variantei online a spectacolului si in acealsi timp am lucrat si la o varianta offline, adica o varianta de scena. A doua desigur va putea fi vizionata abia cand restrictiile sanitare vor fi ridicate.

VIP online regizat de Paula Breuer a primit si un nou afis, conceput de graficianul Alex Iliescu. Afisul e unul simplu insa acesta este afisat rupt, sfasiat. Este un afis ce duce cu gandul la anul 2020, la anul in care teatrul a fost rupt de public, in care s-a nascut VIP Very Isolated Person intr-o varianta online interactiva pe Zoom.

L-am jucat de sase ori pana in decembrie si m-am bucurat de feedbackul sincer si emotionant al spectatorilor. 
Aici cateva reactii: 

"Tare mult mi-a plăcut!! De la concept la imagini, foarte curat & intens, chimie pură, you kick ass, girl! ❤️ Așa natural ai facut totul, că simțeam cum eram acolo - „în sala de teatru!” #catharsis "
sau
"dramatic, cutremurator de sincer"
sau
"I felt my lonliness in your lonliness. But now that you were so beautiful, lonliness has dissapeared"
sau
"Nu am crezut ca pot sa ma emotionez atat de tare la un "non spectacol"."
sau
"Am vazut aseara un spectacol online, dar acesta a avut ceva special. Am avut senzatia ca o pot atinge pe Olga. Nu voi rata nici varianta offline".

In presa au aparut articole depre spectacol pe siturile Dilema Veche, Euronews si Amfiteatru.

Teatrul poate primi o haina noua, teatrul cunoaste o revolutie in acest 2020 si sper sa nu uitam sau sa lasam deoparte ceea ce am experimentat si descoperit.

Echipa V.I.P.
regie si concept Paula Breuer si Olga Torok
dramaturgie Rudolf Herbert
video Ovidiu Zimcea si Critsian Ienciu
asistenta de regie si subtitrare Silvia Torok

Foto TGST